Trainers

Thérèse Loeve-Heijkoop

Ik ben vanaf mijn achttiende jaar werkzaam als verpleegkundige, waarvan ruim 25 jaar op de Intensive Care/Hartbewaking. Op deze afdeling heb ik veel ervaring opgedaan met reanimaties.
Jarenlang heb ik de reanimatie lessen in het ziekenhuis verzorgd en vind het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen zouden moeten kunnen reanimeren.
Momenteel ben ik werkzaam als reizigersverpleegkundige.

Ik ben opgeleid tot instructeur BLS/AED en PBLS en volg hiervoor elke 2 jaar bijscholing.
Tevens bezoek ik elk jaar het congres van de Nederlandse Reanimatie Raad om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Patricia Klouwen

Ik ben vanaf mijn negentiende jaar werkzaam als verpleegkundige, waarvan 20 jaar op de Intensive Care/Hartbewaking. Op deze afdeling heb ik veel ervaring opgedaan met reanimaties.
Ik verzorg de reanimatie lessen in het ziekenhuis en vind het van groot belang dat zo veel mogelijk mensen zouden moeten kunnen reanimeren.

Ik ben opgeleid tot instructeur BLS/AED en PBLS en volg hiervoor elke 2 jaar bijscholing. Hiernaast volg ik elke 4 jaar de ALS bijscholing.
Elk jaar bezoek ik het congres van de Nederlandse Reanimatie Raad om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Wij zijn al jaren lang collega’s. Beiden zijn we van mening dat iedereen moet kunnen reanimeren. Wij willen met ons bedrijf daar een bijdrage aan leveren in de vorm van 4 uur les geven aan een ieder die dit ook belangrijk vindt!!